Твердий шампунь. Плюси і мінуси використання

Твердий шампунь. Плюси і мінуси використання

undefined

ТВЕРДІ ШАМПУНІ АБСОЛЮТНО НАТУРАЛЬНІ.

Наші тверді шампуні містять тільки ті інгредієнти, які їм потрібні - без додаткових консервантів, що додаються в рідкі шампуні для подовження їх терміну придатності.  Більшість шампунів в магазинах - це 95% води! Така велика кількість води в шампуні робить практично неможливим створити повністю натуральний продукт, недопустивши в нього потрапляння бактерій і цвілі. Саме тому ми створюємо тверді шампуні, які не потребують додавання до їх складу хімії та консервантів. 

Волосся на голові і борода часто пошкоджені і позбавлені свого природного ліпідного покриття, оскільки хімікати в звичайних шампунях шкодять волоссю, роблячи його сухим, ламким і позбавленими блиску. 

У WizGrease ми використовуємо на 100% чисті натуральні рослинні олії, які легко всмоктуються і живлять волосся та шкіру голови. Наші натуральні тверді шампуні не містять ніяких тваринних жирів, синтетичних масел і консервантів, сульфатів, барвників. Наш твердий шампунь не позбавить Ваше волосся натуральних олій, тому багатьом людям навіть не потрібно використовувати кондиціонер.

ТВЕРДІ ШАМПУНІ ВІД WIZGREASE ДУЖЕ ЕКОНОМІЧНІ У ВИКОРИСТАННІ

Навіть невеликий брусочок твердого шампуню здивує вас своїми здібностями, за рахунок високої концентрації активних речовин користуватися твердим шампунем ви будете досить довго. Однієї плитки чоловічого твердого шампуню від WizGrease вистачить на 2-3 місяці постійного використання, що замінять 2-3 пляшечки звичайного рідкого шампуню по 200 мл

ЗРУЧНО БРАТИ З СОБОЮ В ПОЇЗДКИ.

Ви завжди можете покласти твердий шампунь в ручну поклажу перед польотом на літаку. Натуральний твердий шампунь не проллється, не займе багато місця і ваги в дорожній сумці. 

БЕЗ SLS і SLES, СИЛІКОНІВ І ПАРАБЕНІВ.

SLS і SLES – група хімічних компонентів, дешеві поверхнево-активні речовини, агресивні компоненти, що характеризуються сильними миючими, очисними, піноутворювальними і жиророзчинними властивостями. Активно використовуються в косметиці.

Найнебезпечніші з групи сульфатів:

sodium lauryl (laurel )sulfate (содиум лаурил сульфат) або лаурилсульфат натрію. Інші назви: sodium dodecyl sulphate, sodium PEG lauryl sulphate, monododecyl ester, sodium PEG lauryl ether sulphate. Це продукт нафтопереробки, який часто маскують написом "отриманий з кокосового масла" або " з кокосових горіхів»ammonium lauryl sulfate — ALS (аммониум лаурил сульфат) і ammonium laureth sulfate – ALES (лаурет сульфат амонію)Це натрієві солі лаурилсульфокислоти, дуже дешеві, небезпечні і їдкі компоненти. Мабуть, одні з найнебезпечніших компонентів косметики, які агресивно впливають на шкіру і здоров'я в цілому. Однозначно косметику з сульфатами не можна використовувати людям з чутливою і алергічною шкірою, шкірними захворюваннями, а також дітям. Одноразове і дуже рідкісне застосування швидко смываемых коштів з sodium laureth sulfate (содиум лаурет сульфат, менш небезпечним сульфатом) швидше за все ніяк не позначиться на вас і вашій шкірі. Однак найчастіше можна спостерігати саме постійне щоденне застосування – кожен день рідке мило, гель для душу, шампунь, рідина для миття посуду. Це вже може з часом викликати серйозні проблеми, незважаючи навіть на малі концентрації SLS в кожному засобі.

Наші органічні тверді містять тільки природні інгредієнти очищають і живлять волосся і шкіру без негативних наслідків для організму.

НАТУРАЛЬНІ ЧОЛОВІЧІ ШАМПУНІ ВІД WIZGREASE АБСОЛЮТНО ECO-FRIENDLY.

Наші натуральні тверді шампуні для волосся і бороди не містять в складі хімії і не забруднюють навколишнє середовище.  Хімікати, що містяться в звичайних рідких твердих шампунях мас-маркету накопичуються в наших озерах, річках і суспільній системі водопостачання, руйнуючи природну екосистему.

Чоловічі тверді шампуні WizGrease зроблені з органічних інгредієнтів. Органічні інгредієнти означають органічне сільське господарство, а органічне сільське господарство краще для навколишнього середовища. Воно покращує якість нашого довкілля, захищаючи нашу землю та ґрунтові води від забруднення і сприяючи використанню стійких ресурсів і збереження ґрунту і води.

МІНУСИ ТВЕРДИХ ШАМПУНІВ

Головним, а в основному єдиним, мінусом твердих шампунів для тих, хто ще не користувався цим продуктом, є його вартість. Ціна бруска шампуню може здатися в кілька разів дорожче варіанту рідкого шампуню з масового ринку. Але виходячи з економічності, натуральності та екологічності використання твердих шампунів від WizGrease, вартість продукції повністю виправдана.