Бальзам для бороди чи олія для бороди. Що обрати?

Бальзам для бороди чи олія для бороди. Що обрати?

undefined

БАЛЬЗАМ ДЛЯ БОРОДИ ЧИ ОЛІЯ ДЛЯ БОРОДИ?Це одне з найчастіших запитань, яке ми чуємо. Деякі люди стверджують, що це одне і те ж. Це просто неправда. Бальзам для бороди - помада зроблена шляхом змішування, нагрівання, а потім охолодження різних по своїй консистенції інгредієнтів. Олія для бороди - це рідкий засіб, створений шляхом змішування базових масел з ефірними, в деяких випадках з парфумованими композиціями. У цьому пості ми пояснимо різницю між бальзамом для бороди, олією для бороди і коли краще використовувати кожний з цих засобів. Почнемо з бальзаму для бороди.

БАЛЬЗАМ ДЛЯ БОРОДИБальзам для бороди створений для легкої укладки бороди, створення потрібної форми і кондиціонування.

Хороший бальзам для бороди повинен зволожувати волосся на обличчі, забезпечувати утримання форми і робити Вашу бороду візуально густішою. Для досягнення найкращих результатів, варто уникати бальзамів для бороди, у складі яких є синтетичні речовини , такі як вазелін, оскільки вони можуть дратувати шкіру і пошкодити волосся. Використовуйте бальзами на основі натуральних компонентів, таких як кокосове масло, масло ши, бджолиний віск і ланолін. Ці інгредієнти є природними, допоможуть вашій бороді виглядати густіше, а шанси на подразнення шкіри будуть мінімальними.

Якщо у Вас колюча або рідка борода, подумайте про те, щоб використовувати бальзам для бороди з маслом ши або кокосовим маслом, оскільки вони особливо ефективні в тому, щоб вборода ставала товщою. Окрім натуральних герметиків, переконайтеся, що Ваш бальзам для бороди містить всі натуральні зволожувачі, такі як масло жожоба або аргана. Без зволожувальних масел герметики будуть просто щільно тверднути, роблячи вашу бороду крихкою і ламкою. Якісний бальзам для бороди, що містить всі натуральні зволожувачі і герметики, зволожує, доглядає і забезпечує утримання форми і укладання, а також робить Вашу бороду більш густою. Якщо Ви шукаєте «все-в-одному» для укладання і кондиціонування бороди, то натуральний бальзам для бороди - саме те, що Вам потрібно.

ОЛІЯ ДЛЯ БОРОДИОлія для бороди - простий у використанні незмивний засіб для глибокого кондиціонування бороди. Якісні олії для бороди зволожують шкіру під бородою, пом'якшують волосся на обличчі, зменшують свербіж і створюють умови для здорового росту бороди. Для досягнення найкращих результатів використовуйте масло для бороди на основі олії макадамії, авокадо і аргани. Вони найкраще підходять для зволоження волосся і мають достатньо довгий термін придатності

Крім зволоження, надання шовковистості, і слухняності бороді, олія для бороди виступає в ролі одеколону для бороди. Краще всього використовувати масла-кондиціонери чий запах обумовлений наявності в їх складі натуральних ефірних масел, а не запашок. Оскільки синтетичні віддушки і ароматизатори можуть зашкодити Вашій бороді і шкірі. Якщо Ви шукаєте легкий, простий і швидкий спосіб зволожити і надати приємний аромат волоссю на обличчі, зменшити свербіж шкіри і створити умови для здорового зростання бороди, то натуральне масло-кондиціонер для бороди ідеально Вам підійде.

ЯК ВИКОРИСТОВУВАТИ БАЛЬЗАМ ДЛЯ БОРОДИБальзам для бороди є чудовим засобом "все в одному" в догляді за бородою. Оскільки він зволожує, живить, захищає і укладає бороду. Особливо бальзам для бороди підійде тим, хто хоче, що б борода виглядала стіше. Для кращих результатів, помийте Вашу бороду натуральним милом або шампунем і нанесіть бальзам на суху бороду. Наберіть невелику кількість бальзаму (дуже зручно робити це рухом нігтя від себе) і розігрійте його між долонями. Запустіть пальці в бороду, починаючи від шиї і рухайтесь вгору, переконавшись, що втираєте бальзам в шкіру, де росте борода. Це зволожить волосся біля коріння і поліпшить стан шкіри. Потім рухами пальців зверху в низ нанесіть бальзам на всю решту поверхні бороди. Не забудьте про вуса. Розчешіть Вашу бороду для рівномірного нанесення бальзаму, надаючи їй потрібну форму. Використовуйте бальзам до трьох разів на день по мірі необхідності. Натуральні бальзами для бороди Ви можете не змивати, але бальзами для бороди, містять вазелін краще змивати на ніч, що б не пошкодити волосся.

ЯК ВИКОРИСТОВУВАТИ ОЛІЮ ДЛЯ БОРОДИОлія для бороди - це простий у використанні зволожуючий і живильний кондиціонер. Він зробить бороду м'якою, слухняною і шовковистою. Олія для бороди особливо корисна протягом перших шести тижнів зростання бороди, коли свербіж може бути проблемою. Якщо у Вас від природи густа, довга борода, то масло для бороди може бути для Вас більш зручним і простим у використанні, ніж бальзам.

Кондиціонер для бороди Ви можете використовувати скільки завгодно разів на день, комусь достатньо нанести його один раз перед виходом з дому, а хтось любить освіжати бороду олією два або більше разів в день. Тут ніяких протипоказань, вирішує тільки Ваш смак. Перед використанням збовтайте олію в пляшечці. Нанесіть масло на бороду м'якими масажними рухами. Буде достатньо зовсім невеликої кількості. Олія засвоїться, змивати її не потрібно. Розчешіть бороду для рівномірного розподілу олії.

Олію для бороди Ви можете використовувати в тандемі з бальзамом для бороди, а також як самостійний засіб догляду. Є певні випадки, коли використання обох засобів разом принесе найкращий результат. Різниця між олією і бальзамом полягає в тому, що в складі бальзаму є герметики (у натуральних бальзамах це масла-баттери, наприклад кокосове масло, масло ши) і віск. Якщо Ваша борода дуже суха, то після використання олії, нанести бальзам буде хорошим рішенням, адже він відмінно зафіксує зволожуючі олії в структурі волосся. Якщо у Вас неслухняна борода, то використовуючи масло, а потім бальзам, Вам буде простіше її укласти. Але для довгих дуже неслухняних борід ми все ж таки радимо використовувати віск для бороди. Якщо ви знаходитесь в екстремальних погодних умовах, використовуючи масло, то бальзам для бороди захистить бороду і шкіру від шкідливих факторів зовнішнього середовища і не дасть їм пошкодити Вашу бороду і шкіру.